Maestro Suits kompanijama omogućio kupovinu putem sindikalnog ugovora

Bosanskohercegovački ekskluzivni brend odijela Maestro Suits, omogućio je pravnim subjektima u Bosni i Hercegovini pogodnosti u vidu kupovine putem sindikalnog ugovora, što podrazumijeva i pogodnosti po pitanju prilagođenih cijena i usluge u sklopu ovakvog oblika kupovine.

Ovaj model saradnje podrazumijeva da uposlenici kompanija imaju mogućnost plaćanja na rate, što je iznimno koristan benefit i za kompaniju i za uposlene.

Brend Maestro Suits u svojoj ponuditi ima veliki izbor odijela i sakoa za sve varijante – business, casual ili evening, košulja, leptir mašni, kravata, kožnih torbi, kaiševa, te drugih modnih dodataka.

Maestro Suits odijela rađena su od autentičnih tkanina poput italijanske Rede i Vitale Barberis Canonico VBC, koji su sinonim za stil i eleganciju. Lideri su u proizvodnji finih vunenih tkanina za izradu klasičnih odijela, te predstavljaju primjer talijanskog majstorstva, spajajući umjetničku tradiciju sa tehnološkim inovacijama kako bi se postigao još bolji rezultat. Ovaj kvalitet tkanina ističe se svojim luksuzom.

Odijelo je važan segment poslovne komunikacije i zbog toga se misija Maestro Suits oslanja na potrebu da se maksimalno pojednostavi potraga za idealnim odijelom. Upravo zbog toga, u prodajnim mjestima u Sarajevu i u Brijesnici Maloj, osim raznolike ponude odijela, moguće je odabrati odijelo te ga na licu mjesta prilagoditi idealnim mjerama svakog kupca.

Katalog proizvoda Maestro Suits 4 Business možete pogledati na LINKU.