Prednosti kupovine odijela u Maestro Suits

Otvorenjem Maestro Suits prodajnog mjesta u Sarajevu, iskustvo kupovine odijela na našim prostorima postalo je posve drugačije.

U nastavku pročitajte samo neke od prednosti kupovine odijela u Maestro Suits zbog kojih više nikada nećete pomisliti na kupovinu u bilo kojoj drugoj prodavnici.

 

1.Najveći izbor muških odijela

U prodajnim mjestima Maestro Suits moguće je pronaći blizu hiljadu odijela na jednom mjestu, više stotina košulja, sakoa, kravata, leptir mašni, kožnih torbi, nesesera, kaiševa, novčanika i drugih modnih dodataka. Na Vama je samo da dođete i odaberete savršenu modnu kombinaciju.

 

2.Mogućnost prepravke odijela

Filozofija brenda Maestro Suits je, osim kvalitete, fitting stavila na prvo mjesto. Osim velikog broja odijela na jednom mjestu, kupci imaju mogućnost prepravke odijela na licu mjesta i šivenja odijela po mjeri, kako bi svaki kupac dobio odijelo po svojim idealnim mjerama. Također, ukoliko je kupcima potrebna asistencija prilikom kupovine, tu je iskusno osoblje koje će pomoći odabrati idealnu kombinaciju za svakog kupca. Dodatne savjete za oblačenje možete pronaći u besplatnom ebooku Pedeset pravila poslovnog oblačenja za muškarce.

 

3.Kvalitet i italijanka izrada

Specifičnost ovog brenda je u kreiranju odijela po italijanskoj tehnologiji uz najkvalitetnije vunene materijale. Sva Maestro Suits odijela izrađena su od kvalitetnih tkanina proizvođača poput Rede i Vitale Barberis Canonico (VBC) koji dostižu finoću i do 160S. Oznaka S je osnovna mjerna jedinica kojom se mjeri kvalitet tkanine. Tkanina je kvalitetnija što je veći broj S. Preporuka je da u svom ormaru imate nekoliko odijela minimalne finoće 120S.

 

4.Italijanski modeli

Moderan dizajn Maestro Suits odijela inspirisan je italijanskim modelom i italijanskim tkaninama. U prodajnim mjestima možete pronaći veliki izbor odijela istog modela, čija se cijena razlikuje u zavisnosti od odabira materijala. Italijanski krojevi simbol su za stil i eleganciju, te su primjer majstorstva i spajanja umjetničke tradicije  sa modernim tehnološkim inovacijama.

 

5.Dva prodajna mjesta sa velikim izborom odijela

Maestro Suits odijela možete pronaći u dva mjesta na teritoriji Bosne i Hercegovine. U Sarajevu (Čobanija 1) i u Brijesnici Maloj (Doboj Istok –  Ulica Armije Republike BiH 14, u krugu fabrike Kismet).