Rukometni reprezentativci BiH ponosno nose odijela domaćeg bh. brenda Maestro Suits

U srijedu, 25. decembra 2019. godine igrači i stručni štab rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine posjetili su prodajno mjesto bh. brenda muških odijela Maestro Suits u Sarajevu, gdje su nakon odabira odijela u dobrom raspoloženju pozirali pred objektivom kamera.

“Kao reprezentativci Bosne i Hercegovine ponosno nosimo odijela bh. brenda Maestro Suits i zahvalni smo za podršku koju smo dobili u ovim važnim trenucima za rukometnu reprezentaciju. Važno nam je da je odijelo koje nosimo modernog kroja, da je udobno i krojeno od kvalitetne tkanine, a u Maestro Suits smo pronašli najveći izbor muških odijela koji upravo imaju sve te karakteristike.” – izjavio je kapiten rukometne reprezentacije Mirsad Terzić.  

“Podržali smo rad reprezentacije BiH, jer smo iznimno ponosni na njih i njihove uspjehe. U svijetu muške mode Maestro Suits je poput bh. reprezentacije koja iz BiH svoj rad kvalifikuje na svjetsko tržište. Čast nam je da naši reprezentativci nose Maestro Suits odijela. Selektoru i rukometašima želimo puno sreće na Evropskom prvenstvu.” – izjavio je direktor kompanije Kismet doo, Armin Hasić.

Maestro Suits je ekskluzivni brend muških odijela iza kojeg stoji 25 godina stvaranja i uspješnog poslovanja kompanije Kismet d.o.o. Odijela kreirana pod ovim brendom krojena su od najkvalitetnijih tkanina italijanskih proizvođača poput Rede i Vitale Barberis Canonico (VBC), čija finoća doseže i do 160s. Na prodajnim mjestima u Sarajevu (Kolodvorska 12 – TC Intershop) i Doboj Istoku (u krugu fabrike Kismet) nalazi se najveći izbor muških odijela, stručno krojačko osoblje koje će odijelo na licu mjesta prilagoditi mjerama ili ponuditi odijelo po mjeri.