Kožni modni dodaci Maestro Suits idealan poklon ili sebi ili dragoj osobi

Modni dodaci brenda Maestro Suits će podići svaku odjevnu kombinaciju, a uz to će pružiti i potrebnu funkcionalnost. Raznovrsna kolekcija kožnih modnih dodataka Maestro Suits koji upravo na taj način ističu karakter odijevanja uključuje torbe, tašne, kaiševe i novčanike od najkvalitetnije prirodne kože.

Maestro Suits u svojoj kolekciji ima više varijanti muških torbi rađenih od najfinije kože: putna torba, torba za laptop, aktovka, muška torbica ili neseser.

Putna kožna torba odiše sofisticiranošću, a dovoljno je komforna za kraći poslovni put ili opušteno vikend putovanje.

Kožna aktovka i torba za laptop je modni trend neophodan svim poslovnim muškarcima, koji sa sobom nose tablete, laptope ili papirologiju.

Mušku torbicu muškarci pretežno odabiru radi njene praktičnosti. U njoj nose osnovne stvari poput ključeva, mobitela, novčanika i dokumenata, te svih onih stvari koje su muškarci ranije nosili po džepovima. Ovaj model torbice moguće je nositi na dva načina, preko ramena ili u ruci i najpopularnija je među mlađom populacijom.

Kaiš je modni dodatak koji osim praktične svrhe može biti odvažni detalj koji doprinosi modnoj kombinaciji. U Maestro Suits prodajnim mjestima možete pronaći nekoliko vrsta kaiševa napravljenih od najfinije kože koji su prvoklasnog kvaliteta, vrlo jaki i izdržljivi.

Novčanik ima mnogo kriterija po kojem se bira, a oni koji ga određuju kao najidealnijim jeste da je od prirodne kože i da ima dovoljan broj pregrada prema potrebama onoga koji ga nosi. Maestro Suits novčanici su i funkcionalni i sofisticiranog izgleda, izrađeni od 100% prirodne kože. Idealni za poklon ili sebi ili dragoj osobi.

Sve ove modne dodatke možete pronaći u Maestro Suits prodajnim mjestima u Sarajevu (Čobanija 1) ili u Doboj Istoku ( u krugu fabrike Kismet).