Pet vrsta košulja koje svaki muškarac mora imati

Ukoliko ste jedan od onih muškaraca koji svaki dan nose košulje, u Vašem ormaru treba postojati nekoliko modela košulja za različite prilike. U nastavku teksta mi Vam predstavljamo pet vrsta košulja koje trebate imati.

Njeno veličanstvo – bijela košulja

Sa bijelom košuljom nikada nećete pogriješiti, jednostavna je i bezvremenska, te će se uklopiti u svaku kombinaciju. Bitno je samo da odaberete idealan kroj, da li se radi o regular ili slim fitu. Bijele košulje je najlakše kombinovati sa svim ostalim bojama, te mogu izgledati poslovno ili casual, u odnosu na ostatak modne kombinacije. Svaki muškarac bi trebao imati nekoliko bijelih košulja u svom ormaru.

muska bijela kosulja

Crna košulja

Baš poput bijele košulje, crne košulje se mogu nositi na dosta načina, samo je bitno odabrati pravi kroj. Crna je praktična boja, te se savršeno kombinuje uz traperice i casual kombinacije.

Plava košulja

Ukoliko niste ljubitelj klasične bijele i crne košulje, plava košulja je također klasičan odabir. Odlično se kombinuje uz bež, plava i smeđa odijela.

Prugasta i karirana košulja

Kombinacija sa košuljom vertikalnih prugica može Vas učiniti mršavijima. Ukoliko se odlučite za prugaste košulje jednostavnijih boja, lakše ćete ih kombinovati sa ostatkom kombinacija i boja.

Karirane košulje idealne su za casual kombinacije.

Košulja za smoking

Ove košulje dolaze sa dva modela kragni, za kravate i leptir mašne. Košulje koje se oblače ispod odijela obično su nešto debljeg materijala, sa izraženim ovratnikom. Bitno je povesti računa o veličini košulje i ovratnika. Preporuka je da kada skopčate košulju ostane prostor veličine prsta kako bi mogli normalno funkcionisati.

U Maestro Suits prodajnim mjestima u Sarajevu (Kolodvorska 12, TC Intershop – 1. sprat) i Doboj Istoku (u krugu fabrike Kismet) možete pronaći nekoliko stotina različitih košulja.