Zvonko Komšić novi ambasador brenda Maestro Suits

Poznati televizijski novinar Zvonko Komšić novi je ambasador bosanskohercegovačkog brenda Maestro Suits, te je pred objektivom fotografkinje Sanele Zukić pozirao u odijelima izrađenim po svojim mjerama, od najfinijih italijanskih tkanina.

“Sve što radim, radim planski i profesionalno. Važni su mi detalji i sitnice, da sve bude po mjeri i precizno. Kada je u pitanju odijevanje, tu preciznost i profesionalnost pronašao sam u bh. brendu Maestro Suits.” kazao je Komšić.

Maestro Suits nudi najveći izbor muških odijela na jednom mjestu, te mogućnost prilagodbe odijela na licu mjesta ili šivenja odijela po mjeri. Osim odijela, u Maestro Suits se nalazi širok izbor košulja, kravata, mašni, kožnih torbi, kaiševa, te drugih modnih dodataka za muškarce.

Najveća prednost Maestro Suits brenda je posebno povoljan omjer kvalitete tkanina i izrade odijela i cijena prilagođenih bh. tržištu.

Maestro Suits u Sarajevu možete pronaći na adresi Kolodvorska 12 (TC Intershop – 1. sprat), dok se drugo prodajno mjesto nalazi u krugu fabrike u Doboj Istoku, na adresi Armije Republike BiH 14 (Brijesnica Mala).

U periodu do 10. marta 2020. godine iskoristite popust od 15% za sve članove Maestro VIP Cluba. Ukoliko se još uvijek niste učlanili, to možete učiniti putem LINKA.